Veiling

23 februari 2023 t/m 8 maart 2023

Christie’s, Parijs: Living with African and Oceanic Art.

Christie’s is verheugd haar eerste Afrikaanse en Oceanische kunstveiling van het jaar aan te kondigen.

Deze tweede exclusieve online verkoop vindt plaats van 23 februari tot 8 maart 2023. De schattingen van de werken in de verkoop, afkomstig uit verschillende plaatsen in de twee regio’s, variëren van € 300 tot € 60.000.

De kunstwerken die voor deze veiling zijn geselecteerd, weerspiegelen de verscheidenheid en de artistieke rijkdom van Afrika en Oceanië door objecten te tonen die evenzeer worden gewaardeerd om hun gebruik als om hun symbolische betekenis. Ze onderstrepen de creativiteit van kunstenaars uit Afrika en Oceanië, evenals de traditionele en esthetische erfenissen van de voorbije generaties. Met bijna honderd kavels belicht deze veiling vervolgens de veelheid aan vormen en betekenissen van objecten die in Afrika en Oceanië zijn gemaakt, gebruikt en overgedragen.

De veiling verzamelt werken uit verschillende privécollecties, waaronder een zeer mooie selectie stukken uit Afrika die een eerbetoon zijn aan de smaak en het onderzoek van gepassioneerde verzamelaars Laure-Marie en Daniel Biebuyck.

Wanneer

23 februari 2023 t/m 8 maart 2023

Locatie

Christie’s
9 Avenue Matignon
Parijs

Website

Bekijk de website voor meer informatie

Openingstijden

2, 3, 4, 6, 7 en 8 maart 2023, van 10u tot 18u.

Veiling tijden

23 februari 12:00 uur (CET)

Vergelijkbare evenementen

Er zijn geen gerelateerde evenementen gevonden